Afspraken

Voor spoedgevallen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag, kunt u contact opnemen met de tandartshulpdienst, telefoon: 0900 1515, hier krijgt u het nummer van de dienstdoende tandarts door. Houdt u pen en papier bij de hand voor het noteren van de gegevens.

Afspraken maken:

Wij werken uitsluitend op afspraak. Als u het praktijknummer belt (023 – 54 71 540) krijgt u een van de assistentes aan de lijn. U kunt via haar een afspraak voor controle of een consult maken. U kunt ook voor korte vragen terecht. Het praktijknummer wordt veel gebruikt en kan dus wel eens bezet zijn. U helpt mee aan een goede bereikbaarheid door de gesprekken kort te houden. U kunt op deze website waarschijnlijk al veel antwoorden op uw vragen vinden.

Afspraken verplaatsen of afzeggen:

Indien u uw afspraak niet kunt nakomen dient u dit minimaal 48 uur (lees 2 werkdagen!) van te voren telefonisch af te zeggen (op werkdagen). Voor lange behandelingen liefst nog langer van te voren. Indien u de voor u gereserveerde tijd niet benut, krijgt u daar een rekening voor. De hoogte van de rekening is afhankelijk van de verloren tijd.

Controle afspraken verplaatsen of afzeggen kan kosteloos tot 48 uur (lees 2 werdagen!) van tevoren met behulp van de webagenda, u kunt hier inloggen met uw postcode en uw geboortedatum dd-mm-jjjj is uw wachtwoord. Indien uw emailadres nog niet bij ons bekend is lukt het soms niet, stuur dan eerst uw email-adres naar info@tandartsburke.nl. Dan lukt het de dag erop vaak wel. Natuurlijk kan dat ook telefonisch tijdens de openingstijden. Alle andere afspraken kunnen alleen telefonisch verplaatst of geannuleerd worden.